Am testat noua gama AVON Advance Techniques Reconstruction

IMG_20190223_130225_729

 

Multumesc, @the_buzzstore! La începutul lunii februarie am aflat că am fost selectată să particip în campania de testare a produselor Avon, organizat de @the_buzzstore si @avonspace. Este prima mea campanie la care particip, și am așteptat foarte tare să primesc kit-ul de testare.

 

Kit-ul BUZZSTORE conținea:

  • 1 Șampon Advance Techniques Reconstruction
  • 1 Balsam Advance Techniques Reconstruction
  • 1 Ulei ser hidratant cu uleiuri de argan și cocos
  • 5 Perie de Păr
  • 5 Cataloage cu produse de Avon
  • Ghidul de Buzz

This slideshow requires JavaScript.

Descriere produse din gama Avon Advance Techniques Reconstruction

#Șamponul pentru reconstrucție ajută la fortifierea și repararea părului deteriorat, îi oferă un aspect sanătos și lucios, ca atunci când tocmai ai ieșit de la salon, și bineînțeles îl curăță eficient și improspătează.

#Balsamul Reconstruction vine perfect în completarea șamponului și îi intensifică beneficiile de reparare. În plus, ajută la prevenirea căderii părului și ceva ce ne dorim toate, în orice imprejurare, face descurcarea părului mai ușoară.

#Uleiul de argan reface părul uscat și deshidratat și hidratează firele de păr distruse, de la rădăcină până la vârfuri. Uleiul de cocos regenerează și întărește firul de păr și îi oferă un luciu strălucitor și textura mătăsoasă.

 

Părerea mea despre produsele Advance Techniques Reconstruction

Am fost extrem de incântată cand am primit kit-ul de testare, mai ales fiindcă eu acord o mare atenție felului în care părul meu arată și se simte. De-a lungul timpului am încercat diverse produse pentru îngrijirea părului însă foarte puține s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele astfel încât să rămână în rutinea mea de ingrijire zilnică.

Folosesc produse din gama Avon de ani de zile și am fost mereu încântată de calitatea lor, pe care le recomand tuturor. Cel mai favorit produs a fost setul masca pentru față Avon Planet Spa Luxuriously Refining. I love it! ♥ Va urma în curând și un articol despre toate produsele din gama Avon pe care le-am folosit!

Dar hai să vă povestesc experiența mea cu Advance Techniques Reconstruction! Cred că în luna octombrie am descoperit produsele și imediat am comandat un șampon Reconstruction 7, o mască Advance Techniques Reconstruction și un ser Advance Techniques Reconstruction. I love them!

dav_soft

bsh_soft

După ce am primit produsele, am început să folosesc  șamponul împreună cu masca de păr, iar rezultatul era unul pe măsură. Aceste produse asigură protecția necesară părului împotriva unor factori de stres prezenți în atmosferă. Îmi place design-ul acestor produse, iar mirosul acestora este absolut divin. Șamponul purifică părul și repară părul deteriorat, iar balsamul protejează și îl netezește pentru o pieptănare perfectă.

Voi ați încercat produse din gama Avon?

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s