Bestseller: Cărți pe care vreau să le citesc & Giveaway on Instagram

51982145_373866996499365_5224351072998391808_n

❤️GIVEAWAY TIME❤️

Hey! Să știți că am ținut cont de mesajele voastre și așa cum v-am promis am pregătit un giveaway cu un premiu super nice. ❤
Multe dintre voi mi-ați scris că vă place cartea Ugly Love (recommended by @ioanagrama) așa că am un exemplar și pentru voi. 📚

Dacă premiul e pe placul vostru, tot ce aveți de făcut e să:
📚 follow me @_the_creative_girl si @giveaway.romaniaa
📚 dați like postării
📚 dați tag la 3 prietene pentru a afla și ele de concurs.
📚Comment: Răspunde la întrebare: Care este cartea ta preferată? De ce?
📚 share pe Stories concursul.
Concursul durează pănâ în 15 martie ora 23:59 urmărind să aleg câștigătoarea în termen de 48h de la încheierea giveaway-ului. 😊
Prin participarea la acest concurs ești de acord ca datele tale să fie preluate pentru expedierea premiului.
Muuuultă baftă, gagici! 💋
.
.
.
#concurs #castiga #giveaway #giveaways#giveawaycontest #giveawaytime#giveawayro #giveawayromania #romania#brasov #bucuresti #ig_romania#ig_bucuresti #bucharest  #romanianbrand#romanianartist #blogger #carturesti#carte #carti #read #book #arad #timisoara#sibiu#cluj

52051080_555644238248460_1954970406200803328_n.jpg

Cărțile din poza de mai sus reprezintă câteva dintre cele pe care am de gând să le citesc în următoarele luni.

Cu siguranță există și alte cărți pe care ar trebui să le citesc, fiind iubitoare de lectură sau nu, la orice vârstă. Părerea mea e, că nu este niciodată prea târziu să lecturezi o carte. Basmele se citesc și la 50 de ani, nu doar în copilărie. Lucrez ca și educătoare de 5 ani, deci vă imaginați că citesc zilnic min. 2-3 povești pentru piticii mei din grupa mică.

În ultima lună, am fost în sesiune, și din păcate nu am avut „voie” să citesc ce aș fi vrut eu. DAR în sfârșit s-a terminat sesiunea, am scăpat de cursuri, de teorii și de examene, așa că de astăzi încep să citesc…….Ugly Love de Colleen Hoover.

Pe lista de așteptare pentru perioada următoare se află următoarele cărți:

Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii

“Atunci când Tate Collins îl întâlnește pe Miles Archer, un pilot de avioane tăcut, la locul lui, bântuit de un trecut întunecat, ea e conștientă că ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se consideră nici măcar prieteni, iar singurul lucru pe care îl au în comun este o atracție fizică de netăgăduit. După ce dorințele lor ies la iveală, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații. El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfăcător, dacă Tate ar putea să respecte cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut, nu te aștepta la un viitor împreună.
Ei cred că se pot descurca, dar, atunci când în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate, totul se schimbă:
INIMILE SUNT INVADATE
PROMISIUNILE SUNT ÎNCĂLCATE
REGULILE SUNT SPULBERATE
IAR IUBIREA DEVINE URÂTĂ “

52286679_609582139507198_6872929756526936064_n.jpg

 

Oamenii fericiți citesc și beau cafea

“A plecat din Paris să se uite pe sine. Dragostea pe care o va întâlni va schimba totul.

Povestea lui Diane începe în mod brutal cu moartea soțului și a fetiței sale, eveniment care o aruncă în cea mai cumplită depresie. Totul se oprește în loc, în afară de inima ei, care continuă să bată. Cu încăpățânare. Dureros. Zadarnic.
Când cel mai bun prieten și asociat în mica afacere cu o cafenea literară la Paris, Felix, îi propune o călătorie ca început pentru o nouă viață, Diane alege să îndeplinească o mai veche dorință a fostului ei soț și se refugiază departe de lume, într-o mică așezare din Irlanda.
O întâlnire neașteptată cu un bărbat taciturn o face pe Diane să vadă din nou lumea cu încredere și cu forță regăsită.”

52347571_2339163859482792_3419094855844888576_n

Ziua în care am învățat să trăiesc

„O lecție despre fericire.” — Le Parisien

Și dacă totul ar începe astăzi?
Imaginează-ți: într-o duminică te plimbi în San Francisco pe faleză, când deodată o ghicitoare te prinde de mână ca să-ți citească viitorul în palmă. Amuzat, intri în joc, dar deodată figura ei se crispează și devine lividă. Ceea ce îți spune în final… ai fi preferat să nu afli. Începând din acest moment, nimic nu va mai fi ca înainte și tot ce făceai zi de zi se va schimba.
Asta i se întâmplă lui Jonathan Cole. Ca urmare a acestei întâlniri tulburătoare, se va trezi purtat într-o aventură a descoperirii de sine, marcată de întâmplări care-i vor schimba radical viziunea asupra vieții. Cu o intrigă ce se bazează pe experiențe științifice reale, romanul lui Gounelle pune într-o lumină nouă existența, așa cum o cunoaștem, și relațiile cu ceilalți, arătându-ne că ne putem construi singuri propria fericire.

„O carte pozitivă, care-ți dă o stare de bine.” — Ouest-France

„Poetul român Mihai Eminescu spunea: «Viața este irosită pentru cel care n-a trăit-o așa cum ar fi vrut». Adevărul este că, odată ce ajung în amurgul vieții, mulți oameni încep să aibă regrete și își dau seama că, dacă ar putea să trăiască din nou, ar face-o altfel. Am vrut să scriu o poveste plecând de la dorința irezistibilă a oamenilor de a trăi conform celor mai profunde aspirații ale lor.” — Laurent Gounelle

Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat – 

“Dacă sunteți într-o relație stabilă și doriți să primiți inelul, această carte este pentru dumneavoastră. Dacă sunteți căsătorită și vreți să recâștigați controlul și să vă consolidați legătura sau dacă v-ați săturat să fiți tratată ca o jucărie, puteți folosi această carte ca pe un instrument – să luați fiecare dintre principiile, regulile și ponturile din acest ghid practic și să le utilizați pentru a anticipa planul de joc al unui bărbat și pentru a riposta cu o ofensivă și o defensivă de neoprit.

Atenția unui bărbat se concentrează pe cine este el, cu ce se ocupă și cât de mult câștigă, până când are sentimentul că și-a îndeplinit misiunea. Iar până la îndeplinire, femeile au loc în viața lui doar într-o mică măsură.

Trofeele versus Femeile care trebuie păstrate: Un trofeu nu are nicio regulă, nicio pretenție, nici un respect față de sine însăși și nici principii după care să se ghideze; O femeie care merită păstrată nu cedează niciodată cu ușurință, iar standardele/pretențiile apar din clipa în care bărbatul începe să i se adreseze.Băiatul mamei: Un bărbat căruia soția/iubita nu i-a impus anumite reguli, standarde, dar mama lui a făcut acest lucru, este și va rămâne tipul de bărbat care să plece de acasă la ora zece seara să gătească prăjituri cu mama sa, dacă aceasta îi cere acest lucru.

De ce înșală bărbații? Pentru că pot și pentru că ei cred că pot scăpa fără să fie prinși.

Pentru ca o femeie să își expună condițiile în fața unui bărbat, trebuie mai întâi să își dea seama care sunt regulile ei. Trebuie să ia în considerare ce gen specific de bărbat caută (amuzant, muncitor, generos, etc), cum se așteaptă să fie curtată (telefoane, mesaje, întâlniri dese), la ce nivel de angajament se așteaptă, ce nivel de siguranță financiară se așteaptă, dacă dorește un bărbat care vrea copii și este orientat spre familie, dacă ar trebui să fie religios/spiritual, etc.”

52933295_295332817771790_9164995700361003008_n

Care este cartea voastră preferată? De ce?

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s